Talentudvikling & Adfærdstræning

Dit unikke talent mix afspejler dine kognitive evner, dine handlingsmønstre og måder du reagerer på. 

Skabe bevidsthed omkring din unikke talent-sammensætning med en Talent Test og få kendskab til dine talenters dimensioner. Få et billede af, hvordan du skal holde energiniveauet højt og hvordan du skal navigere udenom “energi-røvere”, så du kommer til at føle dig i dit rette element.

Det handler om at have fokus på at lave netop dét, der driver dig – og undgå at have en dag fuld af opgaver, der dræner dig. 

 

Talent Testen

Afhængig af behov og opgaven anvender jeg TT38 fra Talents Unlimited eller Talent Discovery fra FirstMind som talent-screeningsværktøj.

Både TT38 og Talent Discovery er baseret på udsagn man skal tage stilling til og tager cirka 30 minutter at gennemføre. De er en kompleks test, men med simple spørgsmål, og du ender du med at tage stilling til alle elementer mindst 12 gange på forskellig vis. og testen er således bedre valideret end eksempelvis DISC.

Ved at træne din adfærd og din personlige kommunikation med udgangspunkt i deres talent sammensætning, effektiviserer du dit arbejde, og opnår klarhed omkring, hvad der skal til for at have - og bevare høj trivsel og arbejdsglæde i dit liv.

HVAD ER DIT UDBYTTE

Når du investerer i dig selv med en Talent test, får du en lang rapport med en komplet oversigt over dit individuelle talent mix.

Rapporten giver dig foruden oversigten over dine top- og bund talenter, forskellige grafer som fortæller dig, hvordan du bedst kan udfolde dit potentiale.

Du vil få indsigt i hvilke stress parametre du skal være opmærksom på, og hvordan du kan minimere risikoen for at blive udbrændt.

Du får et klart billede af, hvad der driver dig, og hvordan du holder motivationen oppe.

Når du kender til dine egne drive- og motivationsfaktorer, vil det også øge forståelsen for hvilke parametre andre opererer ud fra. Du kan således opleve større forståelse og rummelighed overfor andre og deres bevæggrunde.

Testen viser også, hvordan du bedst indgå i et team, og hvilke innovative og salgsmæssige opgaver der vil være mest optimale for dig.

Endelig giver testen dig et overblik over dine overordnede psykologiske dimensioner, som forskning, og hvor dit udviklingspotentiale ligger baseret på dine talenter.

Når du vælger et forløb med talentudvikling hos mig, så hjælper jeg dig med at få indsigt i dine styrker og svagheder, og giver dig værktøjerne til at udnytte dit potentiale optimalt.

Ved at træne dig i din personlige kommunikation med udgangspunkt i deres talent sammensætning, og hjælper dig med at optimere kvaliteten i dit arbejde, opnår du en klarhed omkring, hvad der skal til for at være mere effektiv og bevare glæden i dit arbejde.

Kontakt

Katrine Gilberg - Talents Recruit - Talentbaseret Rekruttering & Udvikling

katrine@talents-recruit.com

    Send en besked