Professionel og Kompetent sparringspartner

Katrine Gilberg har gennem de sidste 20 år arbejdet strategisk med salg, forretnings-og organisationsudvikling og personlig udvikling af ledere og medarbejdere gennem coaching og adfærdstræning.
Med en bred forretningsforståelse og viden om it-udvikling, online markedsføring og interne processer, er fundamentet på plads til at hjælpe din virksomhed med at skabe en håndgribelig strategi, så I kan optimere jeres vækst, og skabe en virksomhed, hvor medarbejderne trives og kulturen matcher de tendenser vi ser for fremtiden.

Hos Talents Recruit har vi valgt at fokusere på personligt lederskab og talentudvikling som nogle af de stærke parametre i salgs- og organisationsudvikling, fordi vi tror på at evnen til at være en stærk og sårbar leder (på distancen), er en af grundpillerne på fremtidens arbejdsmarked.
Vi er i en tid, hvor der er rift om de stærke talenter, og hvor medarbejder tiltrækning og fastholdelse bliver en hard core disciplin, hvis man vil sikre overlevelse som virksomhed – og som leder. 

Derfor har vi sammensat en metode er med afsæt i mange års tæt arbejde med ledere og medarbejdere i utallige brancher og kombineret disse erfaringer med det (efter vores mening) bedste værktøj på markedet, nemlig Talenttesten. 
Selv om vi elsker at anvende Talenttesten som et 360-graders-værktøj, så anvender vi også adskillige andre værktøjer i vores arbejde, som eksempelvis DISC, Enneagrammet, mentaltræning, salgs- og branding teknikker, samt aktive redskaber som eks. goal mapping og mystery shopping, sam-møder og medarbejder surveys. Vi matcher altid værktøjerne med behov.

Vi kan hjælpe med at undersøge interne processer, forretningsgange, politikker og arbejdsfordelinger, og holder samtaler med medarbejdere og ledere, for at optimere medarbejdertilfredsheden og sikre fastholdelse og udvikling af virksomhedens talentfulde medarbejdere – for ultimativt at skabe større performance. 

Alt selvfølgelig efter aftale med dig som leder.

Vi tilbyder både 1:1 sparring til ledere, ejerledere og selvstændige, samt tilpassede udviklingsforløb på konsulentbasis.

 

“Katrine har evnerne til at gennemskue, hvor der skal sættes ind, så man rykker mest muligt”

Danbolig logo
The Unicorn logo
PFA logo
Qubiqa logo
Jesper Nielsen logo
Nybolig Logo

“Katrine er en første klasse, proffessionel person, og hendes erfaring med online marketing er stor.
Hun er vidensbegærlig og passioneret omkring sit arbejde, og er meget resultatorienteret i hendes tilgang til projekter og koncepter.
Katrine er god at arbejde sammen med, og jeg vil helt klart gerne arbejde sammen med hende igen.”

Søren Rasmussen

Chefkonsulent, Danske Bank

Katrine har en fantastisk menneskelig føling og er dejlig uhøjtidelig, dette samtidig med at hun er knivskarp og analytisk.
Hun forstår med stor professionalisme og konstruktive værktøjer at opbygge redskaber til at skabe overblik og overskud i arbejdet med komplekse processer. Katrines tilgang er både engageret og meget nærværende.

Marie

CEO, Wellness Aarhus ApS

“Det gav værdifuld indsigt både i egne talenter og talenterne i resten af teamet herunder en større forståelse for hinandens præferencer og adfærd. Det har ført til mange gode drøftelser af, hvordan vi bruger hinanden som team og skabt et stærkere fundament for os som team. Derudover fik Katrine sat scenen for at vi kunne have en god og åben dialog, så det var både sjovt og lærerigt”

Line Jørgensen

Chef for Produkter & Anbefalinger, PFA

“Katrine er utrolig dygtigt til at se hvilke talenter man selv besidder og hvilke talenter ens medarbejdere besidder. Denne indsigt giver en unik mulighed for at hjælpe ens medarbejdere endnu bedre og rykke dem til et højere niveau. Redskaberne, og læringen i at bruge de rigtige redskaber er Katrine også utrolig dygtig til, hvilket giver en enorm tryghed og en god følelse om at der styr på tingene.

Qua Katrines mange års erfaringer i vores branche (ejendomme & finansielle sektor) er det meget nemt at tale samme sprog og hun forstår også de udfordringer, som vi har i vores dagligdag.
Det gør hende også til en god sparringspartner i forhold til at komme med gode løsninger på vores udforinger.

Jeg kan derfor kun anbefale, at man tager en snak med Katrine.”

Frederik Larnæs

Partner, Danbolig Larsen & Larnæs i Hørsholm

Katrine har hjulpet mig med at finde ind til måden jeg kan bruger af mine talenter bedst, så det er blevet lettere for mig at optimere min energi og kun arbejder med de opgaver, som lader mig op.
Katrine har samtidig hjulpet mig med at skabe en nem og eksekverbar strategi for min virksomhed.

Katrines netværk har været en kæmpe gave og sammen med en fotograf har Katrine fået min vision og markedsføring til at stå meget mere skarp for både mig og mine kunder.

Jeg kan varmt anbefale Katrine som sparringspartner og coach, når du står ved en skillevej i din forretning og har brug for klarhed og en der leder vejen for dig.

Charlotte Hansen

Coach, Nyholm Coaching

Kontakt

Katrine Gilberg - Talents Recruit - Talentbaseret Rekruttering & Udvikling

katrine@talents-recruit.com

    Send en besked