Bæredygtig
Ledelse

 

Tag ansvar og bliv en BEDRE LEDER

Fremtidens arbejdsmarked stiller stadig større og større krav til dig som leder. Ikke mindst i forbindelse med bæredygtig ledelse, forandringsprocesser og implementering af ny strategi, hvor det ofte er nødvendigt med nytænkning og social ansvarlighed, såvel som gennemsigtighed og tilslutning fra både medarbejdere og bestyrelse.

For at styrke dit lederskabe, sætter vi blandt andet fokus på temaer såsom ledelsessamtalens redskaber, tillidsbaseret ledelse, distanceledelse og selvledelse.

BEDRE MINDSET

Mentalt overskud er en nødvendighed, for at have et positivt, mindset der kan skabe vækst og innovation.
Mental sundhed, bedre håndtering af stress og større fokus på forebyggelse af stress, og plads til individuelle arbejdsforhold er en del opgaverne for fremtidens ledere.

BEDRE BUNDLINJE

Det er passé at tro, trivsel ikke påvirker bundlinjeresultatet.
Når vi taler om fremtidens lederskab, så er trivsel blandt medarbejdere og samarbejde på tværs af organisation en stor del af udviklingsområdet, hvis du ønsker din virksomhed skal vækste og klare sig i fremtiden.

BEDRE MOTIVATION

Som leder skal du være visionær, lyttende, empatisk og innovativ.
Når du arbejder med dit personlige lederskab er dine kompetencer din værktøjskasse. Det er dig, der skal sørge for at maskinen kører, og vi arbejder derfor også at du frisætter din indre kreativitet.

HVORFOR INVESTERE I LEDERUDVIKLING?

Når du som leder hæver din performancegrad, vil det smitte positivt af på medarbejderne.

Udviklede ledelsesmetoder kan bringe fornyet energi til medarbejderne, og vil påvirke virksomhedens kreativitet og vækst.

Et frirum til reflektion over virksomhedens organisationsdesign, og hvordan din virksomhed kan arbejde bedre og smartere ved at fokusere på medarbejdernes individuelle talenter og muligheder.

HVEM ER DET FOR

  • Lederudvikling er for ledere med medarbejderansvar, iværksættere og ejerledere, ildsjæle og stærke erhvervsdrivende, der gerne vil have mere overskud og undgå at brænde sammen.
  • Lederudvikling er for dig, der er klar til at ændre på din situation og tage ansvar for at du ikke står det samme sted om 3 måneder, men har rykket dig og står stærkere, modigere og mere autentisk.
  • Lederudvikling er ikke kun tiltænkt salgsledere, men i høj grad også foundere, HR ledere – alle ledere der arbejder med innovation og ønsker at fremtidssikre deres profil og virksomhed.
  • Lederudvikling er også for dig som iværksætter, der har brug for at få udviklet dit lederskab, så du er klar til at vækste og håndtere at være leder på fremtidens arbejdsmarked
  • Lederudvikling er for dig, der ønsker at styrke din personlige autoritet, og dermed blive bedre i stand til at tiltrække og fastholde kompetente medarbejdere, samt navigere i et polariseret arbejdsmiljø.
  • Lederudvikling er for dig, der gerne vil være med til at sikre fremtidens organisation og styrke de kreative talenter, der bærer din virksomhed – nu og i fremtiden.